Avtalegiro og eFaktura

Si farvel til forfallsdato og lange kid nummer.

Hva er en Avtalegiro?

En ting mindre å tenke på. Med avtalegiro så trekkes betalingen automatisk fra kontoen din på forfallsdato. Avtalegiro burde du ha på alle faste utgifter du måtte ha. 

Dine avtalegiro finner du under oversikt og forfall i din mobil- og nettbank. 

Hvordan opprette avtalegiro?

Når du har betalt en faktura manuelt i din mobil- og nettbank, så vil du få opp et spørsmål om du vil inngå en avtale med den du nettopp har betalt en faktura til. Sier du ja, så vil neste faktura komme som avtalegiro. Men husk, det tar ca 16-20 dager før en avtalegiro blir registret. 

Du kan også legge til nye avtaler om avtalegiro, ved å klikke deg inn på betalinger og avtalegiro i din mobil- og nettbank.

Hva er en eFaktura?

Kort fortalt så er det en digital faktura. Ser helt lik ut som en papirfaktura, men kommer ferdig utfylt i din mobil- og nettbank. Alt du trenger å gjøre er å se over, og godkjenne den. Bruker du mer enn en bank, så vil du se den flere steder.

Hvordan opprette eFaktura?

I din mobil- og nettbank oversikt, klikker du deg inn på betalinger, og deretter eFaktura. Velg ny, deretter søker du opp ønsket leverandør. Du kan også skrive inn eFaktura referanse, som ofte står på papirfaktura fra mottaker.