Spons

Før helga fikk vi stor fint besøk av verdensmester i kombinert Gyda Westvold Hansen. Hun takket for støtten og hjelpen gjennom fjor års sesongen og som et synlig bevis mottok banken startnummeret hun vant verdenscupen i kombinert med ☺🏆 Vi synes det er stas at unge, målbevisste og lokalforankret idrettsutøvere velger oss.

Lykke til med kommende sesong til Gyda og resten av damelandslaget i kombinert, som Mari og Marte Leinan Lund også er en del av ☺

Vi fornyet og tegnet ny sponsoravtale med lokale utøver innen forskjellige grener i vintersport.

Vi er utrolig heldig, ydmyk og stolte over å kunne støtte opp om satsingen til unge, lovende og lokale talenter. Og ikke minst gode ambassadører for lokalbanken. Vi ønsker dere masse lykke til med den kommende sesongen og følger spent med.

Jørgen Schjølberg: Jørgen har ambisjoner om å nå toppen nasjonalt og har valgt Tolga-Os Sparebank som samarbeidspartner på reisen.

Jørgen Schjølberg

Mari og Marte Leinan Lund: Søstrene og lokale VM medaljører fornyer sponsoravtalen med lokalbanken. Vi er svært fornøyd med at lokale aktører på internasjonalt toppnivå fortsatt velger oss som samarbeidspartner.

Mari og Marte Leinan Lund